Manda Bala (Send A Bullet)

Een uiteenzetting van het huidige klassensysteem in Brazilië, het land dat bekend staat om goede voetballers, mooie stranden en de samba. Maar het land gaat al decennialang gebukt onder een extreem corrupt systeem waarin politici en ontvoerders de hoofdrollen spelen. Een tragisch domino-effect dat steeds meer slachtoffers dreigt te maken.
Deze documentaire focust zich op deze problematiek en zowel slachtoffers, als daders komen aan het woord. De situatie heeft er voor gezorgd dat er een grote handel is ontstaan in gepantserde voertuigen, maar ook in plastische chirurgen die zich hebben gespecialiseerd in de reconstructie van oren. Dit is echter niet het enige onderwerp van de documentaire. Het duikt daarnaast in de corruptie die plaats heeft gevonden door gouverneur en senator Jáder Barbalho, die een kikkerboerderij heeft opgezet om geld wit te wassen.

[divider/]
Deze documentaire is helaas niet meer beschikbaar, heeft u een vervanging gevonden laat het ons dan a.u.b. weten via het contact formulier.
httpvh://www.youtube.com/watch?v=rbff7PBDUP8