McAfee’s Murder Mystery

John McAfee werd multimiljonair toen hij in 1994 zijn bedrijf McAfee, bekend van de gelijknamige virusscanner, verkocht. Nadien was de excentrieke John McAfee werkzaam als yogaleraar en schreef hij enkele boeken over het onderwerp. Ook was hij kort drugsdealer naast dat hij zelf ook een cokeverslaving had. Sinds 2008 woonde hij met zijn harem in Belize, ook was hij daar een goede bekende van menig pooier en prostituee.
Begin 2012 klaagde zijn buurman bij de plaatselijke autoriteiten over dat McAfees lijfwachten ‘s avonds gewapend over het strand liepen en zijn honden mensen aanvielen. Nadat in november 2012 vier van zijn honden waren vergiftigd, wees McAfee niet zijn buurman maar de regering van Belize als schuldige aan. Een paar dagen later werd zijn buurman doodgeschoten gevonden in diens huis. McAfee ontkende elke betrokkenheid en beschuldigde de politie ervan hem in de val te willen laten lopen, geld afhandig te maken of om te brengen.
Enkele dagen later trof de poltie bij een huiszoeking duizenden dollars contant geld en enkele wapens aan in het huis van McAfee. McAfee bleef niet afwachten en besloot te vluchten naar het buitenland, na enkele weken werd hij opgepakt in Guatemala. Veroordeelt werd hij nooit en momenteel woont hij weer in Amerika.
In deze documentaire wordt geprobeerd er achter te komen wat er nou eigenlijk echt gebeurd is en wie er nou echt achter zat.. Dat dit geen makkelijke zaak is bewijst wel dat diverse vrouwen uit zijn harem ooit geprobeerd hebben hem te vermoorden en dus ook verdachte zijn om hem erin te luizen. Of was het dan toch de plaatselijke politie???

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=zIXc_GqIsE0
[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]

[divider/]