Mission Blue (2014) Trailer

Naast eigen series maakt Netflix tegenwoordig ook zelf documentaires. In deze Netflix documentaire, geregisseerd door Fisher Stevens, Oscar-winnende producent van 'The Cove' en Oscar-genomineerde Bob Nixon, volgt de missie van eco-activiste Sylvia Earle die de penibele toestand van de oceanen in de kijker plaatst.


[divider /]

[onethird]

Mission Blue (2014) Trailer

[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/category/trailers/” titel=”Meer Documentaire Trailers”]
[button14 linktarget=”_blank” url=”http://www2.netflix.com/WiMovie/70308278″ titel=”Bekijk de documentaire op Netflix”]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]

[inleidingnieuws] Naast eigen series maakt Netflix tegenwoordig ook zelf documentaires. In deze Netflix documentaire, geregisseerd door Fisher Stevens, Oscar-winnende producent van ‘The Cove’ en Oscar-genomineerde Bob Nixon, volgt de missie van eco-activiste Sylvia Earle die de penibele toestand van de oceanen in de kijker plaatst. [/inleidingnieuws]

De oceanen zijn aan het sterven door vervuiling, overbevissing en verzuring wat volgens Earle zal resulteren in een ecologische catastrofe die weldra een verwoestende invloed zal hebben op al wat leeft op aarde. De documentaire ging 15 augustus online in première en is via de Nederlandse Netflix te bekijken. Of de documentaire ook ooit nog wordt uitgebracht op dvd is onbekend, maar we gaan er van uit dat hij alleen online beschikbaar blijft.

[/twothirds_last]

[divider /]