Batkid Begins 2014 Trailer

Eind 2013 ging het hartverwarmende verhaal over de 5 jarige Miles Scott die na drie zware jaren eindelijk de vreselijke ziekte leukemie had overwonnen compleet viral en bereikte meer dan 2 miljard mensen. Om dat te vieren zorgde de Amerikaanse 'make a wish' stichting dat hij voor één dag als Batkid de misdaad te lijf kon gaan in San Fransisco. Het is nu ook officieel dat er een documentaire komt over het verhaal achter Batkid en de actie van make a wish.


[divider /]

[onethird]

Batkid Begins 2014 Trailer

[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/category/trailers/” titel=”Meer Documentaire Trailers”]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]

[inleidingnieuws] Eind 2013 ging het hartverwarmende verhaal over de 5 jarige Miles Scott die na drie zware jaren eindelijk de vreselijke ziekte leukemie had overwonnen compleet viral. Om dat te vieren zorgde de Amerikaanse ‘make a wish’ stichting dat hij voor één dag als Batkid de misdaad te lijf kon gaan in San Fransisco. Het is nu ook officieel dat er een documentaire komt over het verhaal achter Batkid en de actie van make a wish. [/inleidingnieuws]

Vooraf werd er gehoopt op zo’n 200 vrijwilligers die Miles zouden gaan moeten aanmoedigen als hij de misdaad te lijf ging, in plaats daarvan stonden er ruim 25.000 mensen langs de straten om er voor te zorgen dat Miles de dag van zijn leven had! De documentaire Batkid Begins volgt de gebeurtenissen in de aanloop naar de dag dat Miles een dag lang als Batkid door het leven gaat en wat er gebeurd wanneer een actie als dit onbedoeld viral gaat. .

Het nieuws van de actie bereikte in totaal meer dan 2 miljard mensen en raakte de harten van mensen over de hele wereld. Zelfs president Barack Obama zat in het complot. In een video sprak hij het jongetje toe: ‘Way to go, Miles! Way to save Gotham!’ Daarnaast staat natuurlijk de ziekte Leukemie centraal en wat voor invloed dit heeft op een kind.

Om de documentaire tot stand te laten komen werd, zoals zo vaak tegenwoordig een crowdfunding campagne opgezet. Het doel was om 100.000 dollar op te halen. Toen de campagne op 19 augustus eindigde stond de teller op 109.630 dollar! De documentaire komt er dus, al is een precieze releasedatum nog niet bekend. Hieronder is ook nog de officiële Batkid video te zien van de actie zelf.

[/twothirds_last]

[divider /]