My son the DJ – Cinnaman

Waarom is ‘ie nou niet gewoon hersenchirurg geworden? In de videoserie ‘My Son The DJ’ van Jagerland vertellen DJ’s en hun ouders over het (nacht)leven achter de draaitafels. Afgelopen week ging in de Roode Bioscoop in Amsterdam zijn mini documentaire, waarin hij met zijn ouders centraal staat, in première. In de videoserie ‘My Son The DJ’ spreekt Jagerland dj’s en hun ouders over het (nacht)leven achter de draaitafels. In deze tiende aflevering: Cinnaman.
Cinnaman, geboren als Yuri, was sinds zijn moeder tien jaar geleden verkaste naar Frankrijk nog nooit bij haar op bezoek geweest. In deze aflevering zien we hoe hij voor het eerst de afgelegen boerderij van zijn moeder ziet, het rustgevende landschap eromheen ervaart en praten moeder en zoon over hun band, zijn jeugd en zijn carrière. Zijn moeder kreeg Yuri al op jonge leeftijd en mede daarom is hun band enorm hecht.
Met zijn vader gingen we naar Appelsap waar de twee het hadden over Gaslamp Killers “harde plaat met die kettingzaag erin”. Ook vertelt hij dat zijn vader een uitgebreide platencollectie had en een DJ set, waarmee hij al op veertiende experimenteerde met muziek.
De delen één t/m negen zijn hier te bekijken.

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=8Wl7f2CSp0o

[divider/]