Nederland van Boven: Seizoen 2, Afl. 1 – Trek

De documentaireserie Nederland van Boven was een geweldig succes en een tweede seizoen kon dan ook natuurlijk niet uitblijven. Nederland van Boven laat ons land zien vanuit een spectaculair perspectief. Door middel van datavisualisaties, indrukwekkende luchtbeelden en portretten van mensen op de grond laten we zien wie we zijn en hoe de tijd ons land verandert en veranderd heeft.
Waar de eerste documentaire serie van Nederland van Boven een ode was aan het maakbare Nederland, is deze tweede serie daardoor vooral een ode aan onze veerkracht. Net zoals bij het eerste seizoen is ook nu op de website van Nederland van Boven na elke aflevering extra informatie te vinden als datavisualisaties en een interactieve kaart van waar er gefilmd is.
Nederland van Boven S02E01: Trek
Nederland heeft een goede reputatie als het gaat om logistiek en vervoer. Alles gestroomlijnd, alles keurig aangelegd om de trek van A naar B zo makkelijk mogelijk te maken. Meestal gaat het goed, een enkele keer hapert het systeem.

[sc name=Uitzendingemistcredits programma=”VPRO” externelink=”http://www.vpro.nl/” dag=”14″ maand=”11″ internelink=”https://documentairenet.nl/omroep/vpro-2/” ]

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
[sc name=Uitzendinggemist id=”VPWON_1184654″ ]
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=aEYfES_DmX8
[tab:END]
[divider/]