Op weg naar Carré Deel 2. Brahim Kamal

Film- en documentairemaker Max Moszkowicz volgde bokskampioenen, trainingspartners en vrienden Barry Groenteman en Brahim Kampioenen Brahim Kamal die zich voorbereiden op het belangrijkste gevecht van hun carrière op 14 oktober 2013 in de koninklijke Carre Amsterdam. Dit doen ze onder de bevlogen leiding van trainer Michel van Halderen.
De zevenentwintig jarige Barry Groenteman is regerend Nederlands kampioen en verdedigt op 14 oktober zijn titel tijdens het Ben Bril Memorial Boksgala in Carré. Samen met zijn vaste trainingsmaatje en leeftijdsgenoot Brahim Kamal, die op 14 oktober ook de ring in gaat, bereidt hij zich voor op dit belangrijke boksgala. Dat Groenteman van Joodse en Kamal van Marokkaanse afkomst is, maakt de broederschap tussen de trainingspartners extra bijzonder.
Op weg naar Carré is een zesdelige serie waar de boksers en hun trainer ook een zeer intieme kijk gunnen in hun leven. De climax zal de slot aflevering zijn waar ze vechten in de koninklijke Carre om de belangrijkste titels van Nederland. In de tweede aflevering een portret van Brahim Kamal.
Bekijk hier de andere afleveringen.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=qy5dGUOe6W8
[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]