Ouwehoeren

Doordocunet

jun 5, 2012

Niemand kan ons beter inwijden in de intrigerende wereld van de betaalde liefde, dan de tweelingzussen Louise en Martine. Al ruim 50 jaar zijn zij bekende gezichten op de Amsterdamse wallen. Deze documentaire werd tijdens het IDFA2011 al geroemd en werd dan ook meteen aangekocht door verscheidene omroepen in Zweden, Belgie, Frankrijk, Amerika en Engeland.
De documentaire vertelt het verhaal van de eeneiige tweeling Martine Tineke en Louise Loes Fokkens (1942), twee dames op leeftijd die sinds de jaren 60 als prostituee werken op de Amsterdamse Wallen.De documentaire neemt de kijker mee langs plekken in Amsterdam waar de dames hun herinnering hebben liggen, en vertelt op die manier hun levensverhaal. Ook vertellen ze over onderdelen uit hun vakgebied die gewoonlijk achter de gesloten gordijnen van het vak verborgen blijft.
In niet Nederlandstalige landen is de documentaire bekend onder de titel Meet the fokkens.

Sorry, deze video was tot 14 juni te bekijken.


[divider/]
[two][yabp 1][/two] [two_last][yabp 2][/two_last]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
[sc name=docubroken2 id=”aUnOvhHlt2E” ]
[tab:Mirror 1]
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=aUnOvhHlt2E
[tab:END]
[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “Ouwehoeren”
  1. Jammer genoeg heb ik de doku niet gezien,maar heb op de lagere school 4 jr bij ze in de klas gezeten. Hele lieve rustige meisjes, Er moet iets gebeurd zijn dat ze zo geworden zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *