Deze documentaire werpt een blik op de vliegramp van Malaysia Airlines-vlucht MH17, die plaatsvond op 17 juli 2014, vanuit Russisch perspectief. Dat de documentaire de (pro)Russische kant van het verhaal zien wordt al snel duidelijk als aan het begin van de documentaire het onderzoek naar de ramp meteen in twijfel wordt getrokken gezien niet alle wrakstukken zijn geborgen.
En zo wordt er in de documentaire er nog veel meer ‘bewijs’ getoond dat aantoont dat Rusland niks met de ramp te maken heeft, maar vooral Oekraïne zelf schuldig is aan de ramp. Sommige zullen zich misschien afvragen waarom deze pro-Russische documentaire hier geplaatst wordt, maar volgens mij kan het nooit geen kwaad om incidenten als dit van beide kanten te belichten.
Zoals je waarschijnlijk al snel merkt is de documentaire geheel in het Russisch(?), voor Engelse ondertiteling klik je op subtiteles/cc of op options (tandwiel) en kies voor Engelse ondertiteling.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=UAL2Tqn1pAA
[tab:Mirror]

[tab:Trailer]
[sc name=geentrailer]

[tab:END]

[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “De ramp met vlucht MH17 gezien vanuit Russisch perspectief”
 1. Een verhaal hoort altijd van 2 kanten belicht te worden maar waarschijnlijk is de gemiddelde Nederlander dat vergeten,die er nl. al jaren van uit gaat dat de NOS de waarheid verkondigt. Zij verdraaien,beinvloeden en manipuleren de boel,fijn dat is dan je overheid. Koud kermisje voor velen! Helaas duurt t nog wel n jaar of 10 om dat aan t verstand te krijgen.

 2. Deze reportage is anders behoorlijk eenzijdig belicht…en veel te kort om alles goed weer te geven.
  Waarom geven die experts geen mening of het wel correct was dat de blackboxes door de seperatisten waren verwijdert,,,en waarom trachten zij die eerst aan de Russen te geven?
  Waarom vermelden die experts niet dat zo’n ongeval altijd door internationale experts moet worden uitgevoerd, die de kennis hebben…en dat daarom de lokale onderzoekers weggestuurd moesten worden…en dat het dus correct was wat Oekraine had vertelt tegen die lokale onderzoekers.
  Waarom bewaken de seperatisten de onderzoekers en niet het rampgebied? Waarom zou Oekraine luchtdoel geschut inzetten tegen seperatisten die helemaal geen vliegtuig hebben?
  Waarom vertelt de ene seperatist dat het hele gebied onder hun controle is en een ander zegt, we waren niet in de buurt..?
  Waarom krijgen we te horen dat alleen Oekraine de boel frustreert en wordt er geen vraagteken gezet bij het feit dat de onderzoekers alleen onder bewaking daar mochten zijn?
  Dit zijn slechts enkele vragen, er zijn er nog vele..
  Dat een verhaal van alle kanten belicht moet worden is logisch en noodzakelijk, maar in Rusland hoort men maar 1 kant van het verhaal(zoals deze doc)…geen enkele keer heeft men in de pers in Rusland het ook maar gedurft om de Nederlandse kant te vertellen…laat staan vragen te stellen. En altijd hoor je…een samenzwering van de US.

 3. Het feit dat documantairenet zich probeert te verontschuldigen dat ze het verhaal vanuit Russisch perspectief laten zien is al triest (schaam je). Je wordt op de Nederlandse televisie dood gegooid met anti Rusland propoganda. Het zit verwerkt in programma’s die werkelijk niets met de hele situatie van doen hebben. In de media worden mensen als Poetin, Assad, Ghadaffi etc. weggezet als wrede dictators, ondertussen worden terreurorganisaties gesteund door het westen om de oorloogsituaties in landen in stand te houden en de bevolking in eigen land bang te maken.
  Joseph Goebels: ”Make a lie make it big, keep repeating it and eventually people will believe it”
  De hele situatie draait om gas. Zowel Chevron als Shell hebben beide een contract van $10 miljard getekend om schaliegas te winnen in het gebied rondom de crash site. Ik heb geen zin om het hele verhaal uit te leggen doe zelf research is het belangrijkste en kijk gewoon geen tv meer want daar vind je alleen kansloos nieuws wat voorgeproduceerd is voor de schaapskudde waar je niet bij wil horen.

 4. De nederlandse regering zou aangeklaagd moeten worden voor genocide. Niet alleen voor de MH17 maar ook de betrokkenheid in Mali- Libië- Irak- Joegoslavië enz enz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *