De documentaire Resonance is een sensationele oogopener die de schade onthult die wij aanrichten door te leven in een zee van kunstmatige draadloze straling. Twee miljard jaar geleden kwam het eerste leven op aarde. een planeet met natuurlijke achtergrondstraling. Naarmate het leven langzaam evolueerde paste het zich aan deze natuurlijke achtergrondstraling aan. 
Tegen de tijd dat het menselijk leven op aarde ontstond was er een ongelooflijke relatie ontstaan die de wetenschap nu pas begint te begrijpen. 
Een zojuist uitgebrachte video met bewijs van de schadelijkheid van straling ver beneden ICNIRP waarden; verplichte voorlichting voor het medewerkers van het Antennebureau, voor leden van het Kennisplatform Elektromagnetische Velden en voor de Commissie EMV van de Nederlandse Gezondheidsraad. 
Vanaf 14:00 minuten wordt de video buitengewoon interessant door de verbanden die gelegd worden met bijen, vogels, cryptochrome cellen,de verstoring van de Schumann frequentie, EHS, de overtuigende aanwijzingen voor een relatie tussen zendmasten en kanker (48:30) etc.etc. De video duurt 84 minuten, en is spannend en onthullend tegelijk. (Bron: Stopumts.nl)

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=QV9dhGv_tTs
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=FqJhjVuEPeQ
[tab:END]

[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “Resonance: Beings of Frequency”
 1. Pseudowetenschappers en hippies.
  Ik vind het geen goede docu om het simpele feit dat ze het steeds maar hebben over (micro)straling. Maar hoeveel straling denk je dat er uit de ruimte komt en magnetische ionen na een onweersbui ? Tot 10 keer de waarden die we normaal hebben.
  In de jaren 70 was het een kernoorlog. In de jaren 80 was het de ozonlaag. In de jaren 90 de smog. Nu weer de straling.
  Ik ben het EENS dat er goed open onderzoek moet komen. Zoals dat met ALLES het geval moet zijn. Maar om nou meteen je huis met aluminiumfolie af te plakken en via een postduif te laten weten dat je even wat later thuis bent…. Nee sorry, mijn sokken zijn van katoen niet van geitenwol.

   1. Nee posten “Niet een bijster slimme reactie…” zonder verder commentaal dat is een intellectueel hoogstande bijdrage zullen we zeggen 🙂

 2. te veel misvertegenwoordigingen en toevaligheden worden bij mekaar geraapt om ook maar iets van een punt te maaken.
  als straling echt zo veel invloed had was de inpack veeeeel le maalen grooter.
  ze zijden dat frouen die gevoelig zijn voor borst kanker 1 keer minder melatonen haden dan gewoone mensen.
  dat betekent dat straaling een inpackt moet hebben dat het 90% op de produtie van melatonen om het zelfde riesico te lopen. maar ze hebben geen een studie laten zie die zoon dramatiese inpackt had.
  als het efect er ubhoud al is dan is de risico te klijn om iets te doen.

 3. Het begint al met de vergelijking van het innerlijke kompas van sommige vogels en mensen: mensen hebben dat innerlijke kompas niet, dus ze hebben ook geen last van die straling.
  Dan willen ze dat verder nemen naar mobiele telefonie, maar zijn vergeten dat ze het net over zeer lage frequenties hedden: mobiele telefonie gebruikt alleen zeer hoge frequenties.
  Zo zitten er in elke stap grote gaten van informatie die ze niet noemen.
  Hier wordt weer eens misbruik gemaakt van de wetenschap.

 4. wow.. wat een trieste reacties op een baas van een docu.. ff iedereen die niet op heeft gelet afmaken in oneliners:
  @ T_T: buitenaardse en ionische straling is korte termijn en lokaal, dit gaat over lange termijn en globaal
  @ Bart, je begint goed, maar dan.. 1 keer minder is nul, argumentatie was 50% wat niet overeenkomt met de 90% die je uit je mouw geschud hebt. De vraag aan het het einde van de documentaire is of er een onderzoek komt waarbij de relatie tussen straling en de aanmaak van melatonen aangetoond kan worden.
  @ anoniem: mensen hebben dat innerlijk kompas wel, lette je op? Als de Schumann resonantie nu alleen nog bij zee gemeten kan worden, en 30 jaar geleden gewoon op straat, dan is dat een serieus probleem.
  Buiten al dat om, klopt, er zaten een aantal dingen niet goed. Maar dat zie je vaak, dat ze toch een coherent verhaal en conclusie willen, en daarvoor best even kleine stapjes waarheid willen skippen.
  Hoe dan ook heeft het me geinspireerd om maar te gaan slapen opdat ik wat melatoontjes aanmaak, thalla!

 5. Beste allemaal
  Ik ben gevoelig voor die straling, of beter gezegt magnetische velden want dat is geen straling, echte straling schaadt zoals de hitte van de zon of de violette stralen, oke, ik ben zelf gevoelig voor velden, ik ben zelfs gaan wonen in de polder, helaas de buurman heeft een 12 watt wifi op zijn dak gezet en ik heb weer na enkele maanden er in gezeten te hebben dezelfde problemen, die vooral betrekking hebben op slecht slapen, hartkloppingen en continu stress en spierpijn, de spierpijn is hetzelfde als na een training kwa gevoel. Ik kan wel mobiel bellen, dat komt omdat dat meestal maar kort is en de telefoon zend niet kontinu, ik krijg klachten als ik in een continu veld zit, Ik denk dat niet de zender zelf problemen geeft maar de gepulstheid die veroorzaakt wordt door de digitale techniek, die stoort ook vogels, bijen, etc, zelfs hersengolven bij mensen waardoor de klachten optreden, een gewone schone zender van 5 gigahertz zonder modulatie geeft geen enkel probleem, (getest bij mezelf).
  vrg kees

 6. Nog Iets
  De schumann resonantie is nog wel op straat (is trouwens helende energie, heeft plant en dier en mens nodig) maar is overschaduwd door al die zenders, en het houdt maar niet op, steeds nieuwe techniek erbij en meer zenders, de stralingsdichtheid is dus al kritisch, daardoor kan helende cosmische energie ook niet meer doorkomen, we kunnen niet zomaar zware zenders gebruiken, elke huis voorzien van een zender van slechts 1 uWatt kan als vervanger dienen de rest gaat door glasvezel, dan zit je ruim onder het schadelijk niveau, misschien beter, alles gewoon weer op kabel, waarom mobiel, ik heb dat ding nooit bij, wil ook wel eens rust.
  vrg kees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *