Resonance: Beings of Frequency

De documentaire Resonance is een sensationele oogopener die de schade onthult die wij aanrichten door te leven in een zee van kunstmatige draadloze straling. Twee miljard jaar geleden kwam het eerste leven op aarde. een planeet met natuurlijke achtergrondstraling. Naarmate het leven langzaam evolueerde paste het zich aan deze natuurlijke achtergrondstraling aan. 
Tegen de tijd dat het menselijk leven op aarde ontstond was er een ongelooflijke relatie ontstaan die de wetenschap nu pas begint te begrijpen. 
Een zojuist uitgebrachte video met bewijs van de schadelijkheid van straling ver beneden ICNIRP waarden; verplichte voorlichting voor het medewerkers van het Antennebureau, voor leden van het Kennisplatform Elektromagnetische Velden en voor de Commissie EMV van de Nederlandse Gezondheidsraad. 
Vanaf 14:00 minuten wordt de video buitengewoon interessant door de verbanden die gelegd worden met bijen, vogels, cryptochrome cellen,de verstoring van de Schumann frequentie, EHS, de overtuigende aanwijzingen voor een relatie tussen zendmasten en kanker (48:30) etc.etc. De video duurt 84 minuten, en is spannend en onthullend tegelijk. (Bron: Stopumts.nl)

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=QV9dhGv_tTs
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=FqJhjVuEPeQ
[tab:END]

[divider/]