Tegenlicht: Agenda 2013

2013 moet het jaar van de grote verandering worden, het jaar van de nieuwe gedachten en vergezichten. In Agenda 2013 geven grote, nieuwe denkers en doeners hun visie op de toekomst. Ook wordt er meteen een beeld gegeven van wat we in de komende Tegenlicht documentaires kunnen gaan zien.
Vaste gast is de Amerikaanse superinvesteerder Jim Rogers, die zijn licht zal laten schijnen over de directe gevolgen van de eurocrisis op economisch en politiek terrein. Ook zien we de Braziliaan Ricardo Semler die op zijn 24ste het klassieke hiërarchische familiebedrijf van zijn vader overnam. Op basis van zijn revolutionaire ideeën over democratische bedrijfsvoering transformeerde hij het bedrijf radicaal en bouwde het uit tot een succesvol zakenimperium. Volgens Semler is het tijdperk van macht en controle definitief voorbij en gaat het in de toekomst om het kapitaliseren van de zachte waarden: liefde, vertrouwen en openheid. In Brazilië werkt hij aan de stad van de 21ste eeuw: een ideale samenleving waarin duurzaamheid, innovatie en democratie centraal staan.
Deze documentaire van Tegenlicht werd oorspronkelijk uitgezonden op 21-01-2013. Meer Documentaires van Tegenlicht kunt u hier vinden.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]

[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]