Een confronterende film die de vloer aanveegt met de mythe dat Barack Obama het beste voor heeft met de mensen in Amerika en in de rest van de wereld. Alex Jones hakt continu in op die machtsstructuren. Hij is wat je noemt een controversieel persoon, die gerekend wordt tot de complotdenkers. Vanwege dat laatste wordt hij lang niet altijd serieus genomen.  De docu begint met een zeer mooi in-elkaar gezette introductie die bestaat uit een compilatie van stukjes die in de rest van de docu terug komen. Er zitten fantastische graphics in die je ook zeker zullen verassen. Mensen als Gerald Celente, Webster Tarpley, George Humphrey, KRS-One, Jesse Ventura, Willie Nelson, Professor Griff (Public Enemy), Joe Rogan, Jim Tucker en Daniel Estulin passeren de revu, zij worden geïntervieuwd door Alex, waardoor de voice over minder is ingezet.
Na de intro komt er veel informatie tot je; over wat er zich achter de schermen afspeelt in de politiek, zo kom je terecht bij de Bilderbergers en de CFR (Amerikaanse denktank). Zoals blijkt heeft Obama nogal wat politici voor zijn regering gekozen die tevens bekend zijn met bovengenoemde organisaties. Zo word de theorie bijna werkelijkheid en lijkt Obama al gevangen te zijn in een web van beleidsmakers die het voorgaande beleid voort zullen zetten. Hierop aansluitend volgt een uiteenzetting van de rol van Wall Street en de Fed (centrale bank) in de toekomstige en recente politiek van Obama. Het einde van de film bestaat uit tien opgesomde kernpunten waardoor Obama niet meer blijkt te zijn dan een pop die met touwtjes wordt bestuurd.

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=player_embedded

Door docunet

0 gedachte over “The Obama Deception – The Mask Comes Off”
 1. Briljant….??? Niet meer dan speculatie en insinuaties. Er zijn zitten helemaal geen feiten in, alleen een duistere ondertoon en een donkere stem. Tuurlijk is Obama niet brandschoon, alleen dit prutswerk is niet serieus te nemen als kritiek. Vervelende antiglobalisten ook altijd..

 2. Gefundeerde kritiek? laat me niet lachen zeg.
  Docu kijken o.k.
  Maar voor je een mening vormt op basis van wat anderen zeggen:
  – nieuws en actualiteiten volgen
  – effe googelen
  – en zelf nadenken
  Google maar eens op The Obama Deception.
  Je zut altijd believers en non-believers hebben.

 3. @ erik, speculaties? volgens mij is alles toch echt al uitgekomen of zie ik het verkeerd? Trouwens diezelfde alex jones waarschuwde samen met prominenten als Ron Paul, Nigel Farrage tot aan zelfs een rapper/activist ”immortal technique” al sinds 2000 voor een komende financiele crisis. maar goed blijf lekker naief tot de technocraten jouw pensioen te pakken hebben!

 4. Dat is mensen eigen, de waarheid niet willen geloven omdat het niet past in jullie “veilige constante leventje”
  Jullie willen het niet geloven en dan het maar op complot theorien gooien of dergelijks
  Als je gewoon helder nadenkt en goed naar de geschiedenis kijkt word dit spel al honderen jaren gespeeld en worden wij gebruikt en voor de gek gehouden..
  Dus voor de mensen die dit niet geloven, geloof maar lekker in die voorgeprogrammeerde agenda en in al die andere manipulatie wat via de media in jullie brein word gestopt..
  Succes schapen en denk maar dat ze het beste voor jullie voor hebben
  uiteindelijk is het allemaal eigen belang van de elite die al zo veel geld hebben nu een andere satisfaction zoeken en dat is totale macht!

 5. Erik zulke mensen zoals jouw zijn schande voor de mensheid
  Dat je met je kortzichtig heid zo in het leven staat
  kontekusser van de staat ben je, als jij 50 jaar terug zo leven
  zou je ook met je rechterhand omhoog staan en zegge daar zitte de joden ik heb ze gezien!!
  je ben een lafbek en je ben het ideaal voor wat ze willen van je, een domme koe
  onee een koe heb iets meer denk vermogen..
  je ben gewoon geprogrameerde dom individu
  amen

  1. Net als blog post reageer ik zelden op comments, maar ik voel me nu toch daartoe geroepen. Iedereen heeft recht op diens eigen mening, goed of slecht. Wel is het zo dat een mening beter gefundeerd wordt naarmate meer kennis vergaard is. Sta daarom open voor informatie, maar ook voor andere invalshoeken dan je eigen. Het is behoorlijk arrogant om een comment te gaan afbranden of heel stellig een standpunt in te nemen. Dat suggereert dat de schrijver denkt de wijsheid in pacht te hebben, onderstreept door het pedante ‘amen’ aan het eind. In feite het een uiting van frustratie. Het wordt helemaal wrang als iemand een ander uitmaakt ‘lafbek’ op basis van 10 regels tekst in een comment en voor ‘domme koe’ terwijl de schrijver in kwestie het schrijven in Nederlands nauwelijks machtig is en interpunctie achterwege laat. Op teh w3bs is daar een naam voor: trol…

 6. Generally I don’t read post on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite nice article.

 7. Er is veel meer dan alleen werken en stemmen op een politieke partij en dan maar geloven dat het goed gaat. De wereld is echt niet heel veel meer veranderd. Alles gaat over meer geld en meer macht en meer land. Ook wel belangen genoemd. Iedereen heeft belangen en probeert zijn eigen hachje veilig te stellen. Zo ook allerlei grote rijke machtige families aan de top van de pyramide. Ook wij leven in een land waar veel propaganda verspreid wordt. PR ook wel genoemd. Kijk eens naar de volgende documantaire van de BBC: The Century of the Self (youtube zoeken) of kijk eens naar de uitgebreide documantaire over de geschiedenis van het geld genaamd: Money Masters
  Doe niet meteen alles af als onwaar. Probeer zelf eens na te denken. Het is heus niet eng om uit je comfort zone te komen. Je veilige wereldje van werken tot aan je 65e. School carriere maken huisje boompje beestje. Niet iedereen kan een manager of directeur worden.
  Lees ook het volgende artikel: http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=2324
  Wordt bewust van de wereld waarin je leeft en leer hoe alles werkt.

 8. bart, jack, thijs, ik ben blij om eens comments te lezen van mensen die t wel snappen en inzien.. en buiten het hokje kunnen denken ..
  ik kan niet meer boos worden om erik, er zijn helaas meer/teveel kortzichtige onzekere mensen dan “wakker” geinformeerd en opgeleid volk 🙁
  we worden meer en meer verstomd.. want het is ook in NL aan de gang gezuiverd nieuws, indoctrinatie, versimpeld onderwijs, en een berg aan media troep om het volk bezig te houden..
  waar is het echte nieuws ? fukushima kennen we.. maar in zuid amerika is ook een reactor de lucht in gegaan., de noordpool is ook een paar graden verschoven, opwarming van de aarde is een hocus maar ze blijven het volhouden in de media…
  een open europa is goed voor de economie.. maar nu met alle import arbeiders zitten we met 650.000 werklozen.. WIJ zijn niet relevant voor het bedrijfsleven , het bedrijfsleven runt ook gewoon de boel hier.. !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *