Loose Change is een documentaire, geschreven en geregisseerd door Dylan Avery en geproduceerd door Korey Rowe en Jason Bermas. De documentaire geeft een ander beeld van de terroristische aanslagen op het World Trade Center op 11 september 2001. In de documentaire wordt beweerd dat niet Al-Qaida maar de Amerikaanse regering achter de aanslagen zat.
In deze nieuwe tweede editie van Loose Change, zijn een aantal nieuwe theorieën toegevoegd, en enkele andere gewijzigd. De documentaire is in verkorte vorm al in veel landen op de televisie uitgezonden.
Of je het nou geloofd of niet, toch is deze documentaire een mooi voorbeeld dat een goede documentaire niet veel geld hoeft te kosten, en door iedereen gemaakt kan worden. De originele versie koste maar 2000 dollar om te maken.

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=ao123fXuOy0

No Comments

 1. Met andere woorden, is bush dus de grootste terrorist die er bestaat!Opblazen die man dus!Want zo kon hij het werk van zijn vader afmaken.America is de grootste ziekte van de wereld…

 2. bush knocked down the towers

 3. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen rondlopen die er “meer” (zoals de docu doet suggereren) vanaf weten en s’avonds gezellig aanschuiven om een maaltijd te eten met vrouw en kinderen en dus mee hebben gewerkt aan zoveel drama. Om zo’n grote operatie voor te bereiden heb je veel mensen nodig die hoe dan ook een keer gaan praten over wat er echt zogenaamd “echt” gebeurd is omdat hun geweten gaat knagen. Bizar blijft net natuurlijk wel….

 4. Alle ‘feiten’ die in deze docu aangedragen worden zijn ondertussen al verschillende keren onderuit gehaald in andere tv programma’s (bijvoorbeeld 911- the conspiracy files van de BBC).
  Alle ‘verdachte’ omstandigheden zijn goed te verklaren. Neemt niet weg dat dit een fraaie documentaire blijft die lekker wegkijkt met goeie muziek eronder.

 5. Ik wil graag reageren op Bo.
  Ik heb net 911-conspiracy files van de BBC gekeken en deze docu zou de verdachte omstandigheden in loose change verklaren . Sorry maar dit is zeker niet het geval. Voor een aantal gebeurtenissen schuiven zij een getuige naar voren die verklaard dat de beweringen in loose change niet waar zijn, maar komen zelf met geen enkel tegen bewijs. Deze docu van de BBC bevestigd mijn vermoedens alleen maar meer dat de amerikaanse staat zelf achter 911 zit.
  Er is 1 gebeurtenis en dat is het instorten van gebouw 7 dat niemand en ook niemand kan verklaren . Hoe is dat nou gebeurd. Als jij zo overtuigd bent dat gebouw 7 niet door controlled demolition naar beneden is gehaald. sorry met alle respect maar dan moet je iets beter je huiswerk doen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *