Years of Living Dangerously

Years of Living Dangerously is een 9-delige documentaireserie die zich richt op de wereldwijde klimaatveranderingen. Aan de serie hebben vele bekende personen uit de filmwereld meegewerkt. De uitvoerende producenten van Years of Living Dangerously zijn James Cameron, Jerry Weintraub en Arnold Schwarzenegger. Daarnaast zal er in elke aflevering beroemdheden voorkomen die gevolgd worden als ze afreizen naar delen van de wereld die getroffen worden door de opwarming van de aarde.
In de eerste aflevering van deze documentaireserie, die gratis te bekijken is, zien we Harrison Ford die mee vliegt met een vliegtuig dat oorspronkelijk werd ontworpen als gevechtsvliegtuig. De Nasa gebruikt hem nu echter voor vreedzame missies, het nemen van luchtmonsters en het meten van broeikasgassen in de atmosfeer, de belangrijkste oorzaak van de klimaatsveranderingen.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]

[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=Rn2Cd3Dwwnk

It’s the biggest story of our time. Hollywood’s brightest stars and today’s most respected journalists explore the issues of climate change and bring you intimate accounts of triumph and tragedy. YEARS OF LIVING DANGEROUSLY takes you directly to the heart of the matter in this awe-inspiring and cinematic documentary series event from Executive Producers James Cameron, Jerry Weintraub and Arnold Schwarzenegger.

[tab:END]

[divider/]