Er zit een bankrover in uw computer die precies weet wanneer uw salaris wordt overgemaakt en wat er op uw spaarrekening staat. Kwaadaardige software, vaak onzichtbaar voor antivirus programma’s, sluist in een oogwenk grote bedragen naar buitenlandse rekeningen. Nu de meeste Nederlanders afhankelijk zijn van internetbankieren, blijkt het hang- en sluitwerk nauwelijks bestand tegen de vindingrijkheid van cybercriminelen. Zembla onderzoekt of overheid en banken nog wel in staat zijn ons te beschermen tegen digitale bankrovers.
Maar niet alleen het internetbankieren, trekt de aandacht. Ook het zogeheten ‘skimmen’, het illegaal kopiëren van de pinpas in betaalautomaten, is nog altijd bijzonder lucratief voor het dievengilde. En dat is opmerkelijk, want het Nieuwe Pinnen dat in 2011 werd gestart zou hier een eind aan maken.

[divider/]
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “Zembla – Onderwereld Online”
  1. Ag wat zal ik er van zeggen… ik ben zelf ook blackhatter en gebruik ook minder leuke zooi om me geld binnen te halen. Als er cash geld valt te halen ga je ervoor zo simpel is het ;). 0% belasting wat wil je nog meer.

  2. Die tussenstukjes waarbij mensen debiel op toetsenborden staan te meppen zijn om te huilen… beetje een docu om opaatjes/omaatjes en huismoeders/vaders bang te maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *