Breastmilk the movie Trailer 2014

Met een dosis onverwachte humor, een klein beetje schuldgevoel, schaamte en pijn neemt deze documentaire je mee in de wereld van borstvoeding. Documentairemaakster Dana Ben-Ari raakte gefascineerd door de borstvoeding na de geboorte van haar eerste kind. Ze leerde toen al snel over de fysieke uitdagingen van het moederschap, en de problemen die vrouwen tegenkomen. Na haar tweede kind, begon ze borstvoeding te onderzoeken, het resultaat is deze documentaire Breastmilk.


[divider /]

[onethird]

Breastmilk the movie Trailer 2014

[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/category/trailers/” titel=”Meer Documentaire Trailers”]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]
[inleidingnieuws] Met een dosis onverwachte humor, een klein beetje schuldgevoel, schaamte en pijn neemt deze documentaire je mee in de wereld van borstvoeding. [/inleidingnieuws]

We krijgen vaak te horen dat borstvoeding/moedermelk beter is. Beter voor baby’s, maar ook beter voor de moeders. Vele vrouwen over de gehele wereld zijn het hier compleet mee eens, toch zijn er nog steeds weinig vrouwen die erin slagen uitsluitend borstvoeding te geven gedurende de aanbevolen zes maanden. Waarom is dit, en hoe kan dit veranderen?

breastmilk documentary 2014 borstmelk documentaire 2014

Documentairemaakster Dana Ben-Ari raakte gefascineerd door de borstvoeding na de geboorte van haar eerste kind. Ze leerde toen al snel over de fysieke uitdagingen van het moederschap, en de problemen die vrouwen tegenkomen. Na haar tweede kind, begon ze borstvoeding te onderzoeken, het resultaat is deze documentaire Breastmilk.

De documentaire zal 7 mei in première gaan in de Verenigde Staten, of de documentaire ook in Nederland uitgebracht wordt is nog niet bekend.

[/twothirds_last]

[divider /]