Vandaag de dag kijk je gek op als er na een aanslag juist geen complot mysteries ontstaan en er niet binnen een paar dagen na een aanslag al een hoax/nwo/complot documentaire op Youtube staat. Gezien de aanslag op Charlie Hebdo wereld nieuws was kon het ook deze keer natuurlijk niet uitblijven dat er een documentaire over gemaakt werd.
Sommige zullen misschien niet snappen waarom een documentaire als deze geplaatst wordt op Documentairenet, maar het kan nooit geen kwaad om bepaalde zaken van meerdere kanten te bekijken. Daarnaast worden dit soort ‘tegengeluiden’ natuurlijk bijna nooit op de televisie uitgezonden zoals bijvoorbeeld Zeitgeist dat wel gelukt is.
Kijk dus vooral deze documentaire als je het interessant vind, zo niet, er zijn nog genoeg andere leuke documentaires te vinden op deze website.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=WVI8_6gTrDg
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=flSFKku1cxA

[tab:END]

[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “Charlie Hebdo Shooting: Paris Attack Hoax NWO Exposé”
  1. Zeker het kijken waard!! Van deze docu’s zouden er meer geplaatst moeten worden. Ik heb mij veel ingelezen over deze ‘valse vlag operaties’ en dit is er maar 1 van de velen die al hebben plaats gevonden. De onderliggende gedachte is om mensen bang te maken voor terrorisme waarop de ‘illuminatie’ (de rijkste mensen van deze aarde) nog meer controle / beveiliging op de burgers kunnen uitoefenen. De echte terroristen zijn die rijkste mensen / wereldleiders zelf. Zie ook 9/11. De Illuminatie hebben alle grote organisaties / bedrijven/ farmaceutische industrie/ onderwijs in hun macht. En wat ook zeker noemenswaardig is, is dat ze de media beheren en manipuleren Daarom worden de mensen die veel naar de televisie kijken en het nieuws voorgelogen doordat ze het nieuws zo brengen zoals zij dat willen. Door deze propaganda kunnen ze u laten denken wat hun willen omdat bijna iedereen geloofd wat er uit dat kastje komt. Maar goed, ik ben 1 ding niet verleerd en dat is om voor mijzelf na te denken en niet klakkeloos aan te nemen wat tv verteld. Ik onderzoek zelf. Zouden er meer moeten doen en dan zul je je nog verbazen hoe je altijd voor de gek bent gehouden.

 1. Zeker het kijken waard!! Van deze docu’s zouden er meer geplaatst moeten worden. Ik heb mij veel ingelezen over deze ‘valse vlag operaties’ en dit is er maar 1 van de velen die al hebben plaats gevonden. De onderliggende gedachte is om mensen bang te maken voor terrorisme waarop de ‘illuminatie’ (de rijkste mensen van deze aarde) nog meer controle / beveiliging op de burgers kunnen uitoefenen. De echte terroristen zijn die rijkste mensen / wereldleiders zelf. Zie ook 9/11. De Illuminatie hebben alle grote organisaties / bedrijven/ farmaceutische industrie/ onderwijs in hun macht. En wat ook zeker noemenswaardig is, is dat ze de media beheren en manipuleren Daarom worden de mensen die veel naar de televisie kijken en het nieuws voorgelogen doordat ze het nieuws zo brengen zoals zij dat willen. Door deze propaganda kunnen ze u laten denken wat hun willen omdat bijna iedereen geloofd wat er uit dat kastje komt. Maar goed, ik ben 1 ding niet verleerd en dat is om voor mijzelf na te denken en niet klakkeloos aan te nemen wat tv verteld. Ik onderzoek zelf. Zouden er meer moeten doen en dan zul je je nog verbazen hoe je altijd voor de gek bent gehouden. En iedere gebeurtenis heeft altijd aan 2 kanten een verhaal, niet alleen die van de gecontroleerde media.

 2. Helaas word het zionisme er niet uitgelicht wat de grootste warmongers zijn in dit plaatje.
  Regeringen worden niet gedomineerd door bankers,omdat de bankers alleen de werkers financieeren en het zionisme het doel voorbereiden.
  Rothshilds woorden was ook dat hij zijn goal nooit had kunnen bewerk stellen zonder het zionisme.Andersom het zionisme nooit dit doel hadden kunnen bereiken.Zoe Israel.
  De wereldoorlogen en revolutie’s en alle systemen die we kennen na 1900 door zionisten zijn ontstaan.
  Zelfs het cristendom wat de grootste aanhang is onder dat zionisme hun ziel hebben verkocht aan dat zionisme.
  Een misvatting is ook te denken dat het jodendom achter dat zionisme zou staan.
  Het is ontstaan door theodore herzl wat een bekeerde katholiek was en dat jodendom wilde moderniseren/hervormen naar westers model.
  Zie ook turkije wat weer een voorloper was van het huidige Israel en ata turk een freemaison was.
  Ook de communisten waren freemaisons,En zionisten die feitelijk ca 60 miljoen cristenen hebben vermoord. En desondanks de cristenen dat zionisme steunen.
  Die nwo gedachte duizenden jaren oud zou kunnen zijn,en religie’s alleen zijn bedoeld om schapen te creeeren.Of beter gezegd een kuddevolk.
  Freethinking is free your mind.Wat door religie’s verboden was.
  Zie alles wat anders dacht dan de bijbel of koran.
  Dus ach,de NWO niet beter is of slechter dan wat we hebben gehad.
  Misschien is het wel beter,omdat deze 2 religie’s tot het einde der tijden in gevecht zullen zijn om jezus.En israel.
  En elkaar niet en nooit zullen erkennen.Ook zij erkennen het atheisme niet.Of een andere denkwijze dan hun religie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *