College Tour met Louis Theroux

Als er één documentairemaker is die over de gehele wereld beroemd is, en waar vaak op gezocht wordt op Documentairenet, dan is het wel de Britse documentairemaker Louis Theroux. Hij weet als geen ander altijd fascinerende documentaires te maken over de meest controversiële onderwerpen. Afgelopen vrijdag was Louis Theroux te gast in College Tour van Twan Huys.

[vpro-gemist-980 id=”VPWON_1236387″]
[divider /]

[onethird]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]

[inleidingnieuws] Als er één documentairemaker is die over de gehele wereld beroemd is, en waar vaak op gezocht wordt op Documentairenet, dan is het wel de Britse documentairemaker Louis Theroux. Hij weet als geen ander altijd fascinerende documentaires te maken over de meest controversiële onderwerpen. Afgelopen vrijdag was Louis Theroux te gast in College Tour van Twan Huys. [/inleidingnieuws]

Door zijn ongekunstelde en persoonlijke stijl krijgt Louis Theroux toegang tot onbekende werelden. Zo ging hij op bezoek bij neonazi’s, pornosterren en UFO-jagers. Louis Theroux spreekt in College Tour natuurlijk over zijn carriere en over zijn nieuwste project, een theatrale documentaire, die gaat over ‘s werelds meest mysterieuze religie: Scientology.

[/twothirds_last]

[divider /]