Profiel volgt kickbokser Badr Hari in Marokko en tijdens zijn comebackwedstrijd in Lyon. De voormalig wereldkampioen vertelt openhartig over zijn vele hoogte- en dieptepunten. ‘Dit is het moment dat ik mijn verhaal vertel. Het is ook eenmalig: ik zal mijzelf nooit meer zo openstellen voor de pers.’
De meest besproken vechtsporter ter wereld besloot vorig jaar te stoppen met vechten. Hari werd twee keer gediskwalificeerd wegens natrappen van een tegenstander. Ook in zijn privéleven deden zich geweldsincidenten voor. Profiel spreekt Badr Hari in Marokko, het land waar zijn ouderlijk huis staat. Hier kijkt hij terug op zijn loopbaan.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
[vpro-gemist id=”KRO_1446693″]
[tab:Versie2]
[sc name=Uitzendinggemist id=”KRO_1446693″ ]
[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
      
[tab:END]
[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “De Storm van Badr Hari”
  1. Onzin een vechter is een vechter en badr is gewoon het toppunt van een kickbokser. Als we het gaan hebben over sportiviteit, ja dan is badr hari geen sportman maar een doorgeslagen gek die sport gebruikt als excuus om mensen in mekaar te timmeren.

 1. Die interviewer moet echt zijn kop houden. Met z’n suggestieve vragen “maak je dan niet alles kapot”. ROT OP. Badr hari is in een verkeerde tijd geboren. Hij is als een leeuw die gevangen is in een kooi van regelementen en mediadruk. Jammer.. eigenlijk..

  1. Ja zo ken ik er nog wel een paar..
   Gemiddelde pedofiel was ook veel beter af in de middel eeuwen.. Toen was uitgehuwelijkt zijn voor je 13e heel normaal.
   Nu zijn ze als beesten in een kooi van reglementen en media druk.. Jammer eigenlijk…
   You catch my drift?
   Tijden veranderen, en als je gewoon wil mee draaien in de maatschappij moet je binnen de regels spelen.
   Kickboksen is gewoon een sport.. Als hij los wil gaan gaat ie maar ergens tot de dood vechten in kazachstan ofzo.. MMA vond hij voor mietjes, dus dan moet ie ook niet zeuren en gewoon eerlijk mee doen, of stoppen.
   Niet goed voor de sport zijn uitspattingen.

   1. Wat is dat nou weer voor een vergelijking. “De gemiddelde pedofiel was ook veel beter af in de middel eeuwen” Je denkt toch niet dat die 13 jarige dat vrijwillig deden of wel? Het was niet normaal en het is niet normaal.
    Daarentegen bij het kickboksen sta je in de ring en KIES je er zelf voor om te vechten. Dat er dan sommige zijn die door blijven gaan nadat er gefloten word.. Nee hè vind je het gek. Daarnaast sta je eerst stoer tegenover elkaar te doen en dan wanneer er één losbarst dan is het oké om daar tegen te staan mauwen. Dat is toch super hypocriet of niet dan?

 2. Hij hoort thuis in een tbs kliniek , met die blackouts en woede, hij zegt zelf letterlijk dat hij ontoerekeningsvatbaar is… een gestoorde dus.
  Een schande voor de sport en een rolemodel voor elke marokkaan in nederland.

 3. weetje wat het is.. hij kan er niet tegen als mensen zich uit niks laten vallen.. en dan zeggen dat het glad is. mensen krijgen die harde klappen en dan doen ze alsof ze glijden. daar kan hij niet tegen.

 4. Alle nederlanders kunnen het niet hebben dat badr hari op de top punt staat van het lijste
  Die man heeft zijn carriere , hij verdient zn brood , en leeft lux beheerst bijna heel marokko en nederland gebruikt hij als zijn slaaf

  1. En daarom hebben zowel Sem Schilt, Peter Aerts en Remy Bonjasky inderdaad zoveel meer titels gewonnen.. Badr Hari had, en heeft veel talent, maar hij had er veel meer uit kunnen halen! BTW hij betaald belasting in Nederland 😉

 5. laat hem maar eens bij MMA meedraaien of bij UFC, dan mag ie doorgaan op de grond. maar dan word ie wel 100% zeker kapot geslagen

 6. faka bader hari alles geuod maan respect voor jauw heb je ping ow msn je weet thoog stur je
  ping msn whatshaap numer aai rusteg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *