Ebola – The Truth About the Outbreak / De waarheid achter de uitbraak van Ebola

In de documentaire Ebola – The Truth About the Outbreak, onderzoeken we de waarheid achter de uitbraak van het dodelijke Ebola-virus en stellen kritische vragen de uitbraak. Het eerste geval van iemand die besmet is met Ebola werd een paar dagen geleden bevestigd in een ziekenhuis in Dalles. Volgens bronnen is ook een tweede persoon besmet die in nauw contact is geweest met de eerste persoon.
Volgens de documentaire worden meer dan 100 mensen in Dalles gemonitoord vanwege mogelijke besmetting. Met een incubatie periode van ongeveer 2-21 dagen (volgens de CDC ) is het wachten op meerdere besmettingen.
Tot zo ver de eerste paar minuten van de documentaire, vervolgens haakte ik al snel af toen het alleen nog maar ging over complottheorie en over hoe dit allemaal het plan is van Obama… Het niveau gaat vervolgens alleen nog maar naar beneden, Nazi’s.. Monsanto, GMO’s… het komt allemaal voorbij. Als iemand wat zinnigs weet te vertellen over de verdere inhoud van deze documentaire lees ik het graag beneden in de comments 🙂

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=_ZC27IQ037I
[tab:Trailer]
[sc name=geentrailer]

[tab:END]

[divider/]