Gat in de markt 1 en 2

Hypotheekadviseur Remco Trommel heeft het Ei van Columbus: als je terminale patiënten een voorschot geeft op hun na het overlijden uit te keren levensverzekering kunnen cliënten vóór hun dood hun droom verwezenlijken. Bijvoorbeeld de wereldreis die ze altijd al hebben willen maken of de dure medische kuur in het buitenland. Tegelijkertijd zet je een winstgevend product in de markt. Tenminste dat is de bedoeling. Frans Bromet volgt in NCRV Dokument Gat in de markt Remco Trommel bij de realisering van zijn niet onomstreden, ambitieuze plannen.
Het idee voor het bedrijf wordt geboren als Remco’s vader sterft. Er is te weinig geld voor de dure sapkuren die zijn vader in het buitenland bestelt; na zijn dood laat hij slechts schulden achter. Als Remco’s bedrijf toen had bestaan had zijn vader er volgens Remco zeker gebruik van gemaakt. Om het bedrijf te starten moet Remco financiers vinden. Daarnaast heeft hij doodzieke mensen nodig die hun levensverzekering aan hem willen verpanden. Remco ondervind echter al snel dat het een lange en zware weg wordt..
Deze documetaire van Dokument werd oorspronkelijk uitgezonden op 14-01-2013. Meer Documentaires van Dokument kunt u hier vinden.

[divider/]
[tab:Deel 1] 
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

[tab:Deel 2] 
Donkere wolken pakken zich samen boven het bedrijf. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) ziet niets in Remco’s plannen en raadt hem aan te stoppen. Maar Remco laat zich niet ontmoedigen. Terwijl de klanten wegblijven, betaalt hij zijn investeerders keurig 10 % rente en teert daarmee in op zijn vermogen. Op een dag meldt zich een ex-zakenpartner die zegt veel geld van Remco te krijgen. Deze ex-partner heeft zijn vordering doorverkocht aan een kennis. Deze kennis dreigt met een knokploeg als Remco niet op tijd betaalt. Als de knokploeg daadwerkelijk op kantoor verschijnt en vervolgens ook Remco’s gezin bedreigt, zijn de rapen gaar.
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=cNObuYKynXY
[tab:END]

[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]