A.M. When The Evening Turns Into The Night – Afl. 2 Rotterdam

De eerste aflevering van de tweedelige documentaireserie ‘A.M. When The Evening Turns Into The Night’ was een gigantisch succes. Sinds deze week is eindelijk het tweede deel van de serie, die ontwikkeld werd door Desperados ‘Tequila Flavoured Beer’ in samenwerking met Noisey, beschikbaar. Deze keer gaan we naar die andere stad waar altijd wel een feestje is, Rotterdam.
De documentaire reeks genaamd ‘A.M. When the evening turns into the night’ kijkt achter de schermen bij de tofste (geheime) locaties en interviewt organisatoren, artiesten en natuurlijk de bezoekers die samen het nachtleven maken tot wat het is.
In deze tweede aflevering staat de tweede stad (qua inwoners dan ;)) van Nederland centraal: Rotterdam. Nachticonen als Ted Langenbach en Pietra Ligura, en meer recente nachtelijke voorlopers als BIRD-eigenaar Philip Powel, Perron-eigenaar Aziz Yagoub en DJ Jeff Solo beschrijven in de korte documentaire hoe het Rotterdamse nachtleven na de gloriedagen van begin jaren ’00 in een creatief dal terecht kwam, maar hier de afgelopen tijd uit te zijn lijkt gekomen. Bekijk hieronder de documentaire of ga naar de website van Noisey om alle afleveringen te bekijken.
[divider/]