Nederland van Boven: Seizoen 2, Afl. 6 – Bloei

De documentaireserie Nederland van Boven was een geweldig succes en een tweede seizoen kon dan ook natuurlijk niet uitblijven. Nederland van Boven laat ons land zien vanuit een spectaculair perspectief. Door middel van datavisualisaties, indrukwekkende luchtbeelden en portretten van mensen op de grond laten we zien wie we zijn en hoe de tijd ons land verandert en veranderd heeft.
Waar de eerste documentaire serie van Nederland van Boven een ode was aan het maakbare Nederland, is deze tweede serie daardoor vooral een ode aan onze veerkracht. Net zoals bij het eerste seizoen is ook nu op de website van Nederland van Boven na elke aflevering extra informatie te vinden als datavisualisaties en een interactieve kaart van waar er gefilmd is.
Nederland van Boven S02E06: Bloei
Welke mogelijkheden biedt onze welvaart, zelfs waar die overgaat in overdaad?
Nederland kent de hoogste dichtheid aan vakantieparken ter wereld. Het is een toonbeeld van onze welvaart, die soms uitmondt in overdaad. Maar er lijkt er iets te veranderen.

[sc name=npocredits2 programma=”VPRO” externelink=”http://www.vpro.nl/” dag=”19″ maand=”12″ jaar=”2013″ internelink=”https://documentairenet.nl/omroep/vpro-2/” ]

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
[sc name=Uitzendinggemist id=”VPWON_1184659″ ]
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=aEYfES_DmX8
[tab:END]
[divider/]