Odessa Girls

Met een schijnbaar eindeloos aanbod van mooie jonge, alleenstaande vrouwen is Odessa, op de grens van de voormalige Sovjet Unie, hard op weg om de nieuwste (louche) toeristische trekpleister te worden voor westerse mannen van alle leeftijden, een beetje poen is wel wenselijk.
Maar onder de vrouwen is er grote concurrentie, in een stad waar de vrouwen in de meerderheid zijn ben je al snel te oud, de mannen hoor je natuurlijk niet klagen hierover. Julia’s situatie is typerend voor vele andere vrouwen hier, naar aanleiding van een gewelddadig huwelijk ondertekende zij bij een van de lokale instanties om kans te maken om gekoppeld te worden met één van de hoopvolle buitenlandse mannen.
Ondanks de beschuldigingen, dat het niks meer is dan een gelegaliseerde pimp service, zijn klanten zoals de 65-jarige Veteraan Arthur erg tevreden. Al zes keer reisde hij af naar Odessa voor een Romance Tour, hij vergelijkt het dan ook met en de aankoop van een mooie gebruikte Cadillac en vervolgt met “I need to drive it before I make a decision about taking it home and putting it in my garage.”. Romantiek ten top dus!
De kosten voor deze tiendaagse ‘Romance Tour’ komen al gauw neer op een bedrag van rond de drieduizend dollar. Daarvoor wordt wel alles van vervoer, overnachting, tolken en bijeenkomsten met de vrouwen geregeld. In de documentaire wordt al snel duidelijk dat er nog wel iets meer geïnvesteerd mag worden in goeie tolks.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=8wW7c58nMI4
[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]

[divider/]