Rotterdam Terror Corps: No Happy Shit Trailer

Rotterdam Terror Corps (RTC) stond in de jaren negentig aan de wieg van de Nederlandse hardcorescene. De documentaire geeft een kijkje in de keuken van een formatie die al meer dan twintig jaar meedraait in de hardcorescene en nog steeds succes heeft met het vaste recept van keihard beuken, naakte vrouwen, vuur en explosies!


[divider /]

[onethird]

Rotterdam Terror Corps: No Happy Shit Trailer

[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/category/trailers/” titel=”Meer Documentaire Trailers”]
[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/review/rotterdam-terror-corps-no-happy-shit/” titel=”Bekijk de docu”]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]

[inleidingnieuws] Rotterdam Terror Corps (RTC) stond in de jaren negentig aan de wieg van de Nederlandse hardcorescene. De documentaire geeft een kijkje in de keuken van een formatie die al meer dan twintig jaar meedraait in de hardcorescene en nog steeds succes heeft met het vaste recept van keihard beuken, naakte vrouwen, vuur en explosies! [/inleidingnieuws]

Rotterdam Terror Corps bestaat uit dj en oprichter George Ruseler (DJ Distortion), RTSier, mc Metalz en danseres Nathalie van der Wilk (Bitch 69). Ze zijn actief sinds 1993. Het concept: een show met één dj, één of meerdere mc’s en een aantal danseressen die, volledig naakt, wild in het rond dansen en vuur spugen.
Het geheim zit volgens de formatie in de combinatie van plezier en hard werk. Al ruim twintig jaar tourt RTC met een enorme dosis motivatie de wereld rond. ‘’Onze neuzen staan dezelfde kant op en we hebben altijd schijt aan de gevestigde orde. Het gaat om de beleving. Al staat er drie man in de zaal, we geven altijd tweehonderd procent.”
De Vice/Thump documentaire wordt 2 november gelijktijdig gelanceerd met de nieuwe EP van Rotterdam Terror Corps. Bekijk hier de volledige documentaire.

[/twothirds_last]

[divider /]