Site vernieuwd

Het zal u vast opgevallen zijn, de laatste tijd was de site vaak uit de lucht en waren er verschillende problemen. Ik heb de site in zijn geheel vernieuwd. Het is nu niet meer mogelijk om in te loggen, de functie om bepaalde documentaires op te slaan/bewaren blijft wel mogelijk, maar nu voor iedereen.
Voor de rest heb ik het menu wat aangepast, onder het menu item ‘Top Docu’s staat nu ook ‘top series’, ‘Reggiseurs’ en ‘Uw opgeslagen docu’s’. Opzich spreekt het voor zich natuurlijk, maar hiermee kunt u dus snel toegang krijgen tot populaire documentaire series als ‘Tegenlicht’ en ‘Dokument’. Zowel ‘series’ als ‘regisseurs’ zal de komende tijd verder uitgebreid worden.
Onder ‘Uw opgeslagen docu’s’ vind u de documentaires terug die u heeft opgeslagen(goh klinkt ook logisch :D). Voor degene die niet bekend zijn met deze functie, op de pagina van een documentaire staat boven het aantal views ‘Voeg toe aan favorieten’. Door middel van Cookies bewaard hij deze documentaire, Om bijvoorbeeld later eens te bekijken.