Deze documentaire, van Daan de Wit, over het semi-geheime Amerikaanse genootschap Skull and Bones zou in maart 1999 uitgezonden worden door de Nederlandse publieke omroep. De uitzending stond al aangekondigd in de tv-gidsen, maar werd op het allerlaatste moment ingetrokken.
Later werd een gekuiste en onschadelijke versie van 30 minuten uitgezonden op een tijdstip waarop niemand keek. Na het zien van deze volledige versie begrijp je de censuur – het is een schokkend verhaal over de criminelen aan de top van de Amerikaanse overheid.
Helaas is de beeldkwaliteit van deze upload zeer slecht (een betere versie is niet te vinden). Hopelijk weerhoudt dat er niemand van de boodschap tot zich te nemen.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpv://www.youtube.com/watch?v=JsPZUUS1NRo
[tab:Trailer]
[sc name=geentrailer]
[tab:END]

[divider/]

No Comments

  1. It all adds up,als je je huiswerk doet tenminste en dan doel ik niet op die gegeven door het establishment logischerwijs.
    Maar goed wie denkt er nog zelfstandig in tijden dat n mening voorgekauwd op tv verkrijgbaar is,kun je hele dagen apps beantwoorden en likes tellen. Of meedoen aan FB discussies met je geïmplementeerde NOS mening.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *