Ter Plekke – Steven de Peven

Vanaf vandaag is het ‘Fuck You’ woud in Bergen aan zee een nieuwe Nederlandse trekpleister. Niet enkel vanwege de middelvinger opstekende dennenappels, maar ook vanwege de opvallende verkeers- en aanwijzingsborden die DJ en Multidisciplinaire kunstenaar Steven de Peven (Steven van Hulle) er heeft opgehangen.
Het tweede deel van de documentaire-reeks Ter Plekke laat Steven de Peven al zijn favoriete plekjes in Bergen aan Zee en Amsterdam zien en wordt zijn aanwijsstokken collectie onder de aandacht gebracht, want; “Wijzen met wijsvingers is al sinds 2004 passé”.
Bergen aan Zee is voor de excentrieke Steven het rustpunt in zijn drukke bestaan. Hier geniet hij van de stilte en de natuur om hem heen, terwijl hij zijn collectie aanwijsstokjes in alle rust kan uitbreiden. Maar naast buitenspelen gebruikt Steven alle vormen van kunst als uitlaatklep. Zo is Steven bekent als DJ, maakt hij theaterstukken, creëert hij kunstwerken en exposeert hij werk van zichzelf en anderen in zijn kunstcollectief PIPSlab. Naast Bergen laat Steven ook zijn favoriete plekjes in Amsterdam zien en gaat hij langs zijn goede vriend Michiel Romeyn, want met hem heeft hij het co-ouderschap over een hond.

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=w82huVsNk4Y

[divider/]