The 9/11 Decade

Doordocunet

mrt 8, 2012

Onmiddellijk na 9/11 kondigde de VS aan onvoorwaardelijk de strijd aan te gaan met Al Qaida en iedereen die deze terreurgroep steunde. In deze Al Jazeera documentaire kijken we terug op het tijd perk na de aanslagen van 11 september 2001.
In de eerste van drie films over de nasleep van 9/11 wordt er gekeken naar de hoogte- en dieptepunten van de zogenaamde inlichtingen oorlog. In het tweede deel wordt er gekeken hoe een PR stunt waarvan die duizende doden als gevolg had en er voor zorgde dat een gigantische propaganda oorlog werd begonnen. Beide partijen probeerde via de media harten en zielen over de gehele wereld te winnen hiermee, maar hoer ver zijn ze hierin gegaan?
In het laatste deel wordt er gekeken naar de headlines die dagelijks in de kranten te lezen waren na de aanslagen over luchtaanvallen, zelfmoordaanslagen en in hoeverre dit het dagelijkse leven beïnvloed heeft.

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=sSpJsV6RE9o

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=kD4aD8AH2gs

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=fIhTBEUr_80

Door docunet

0 gedachte over “The 9/11 Decade”
  1. Bedankt voor alle docu’s.
    zag alleen een overbodige r staan in het laaste deel van het tweede stukje tekst bovenaan deze pagina, dat je het ff weet
    Cheers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *