The Sandy Hook Shooting Conspiracy

De schietpartij op de Sandy Hook Elementary School vond plaats in de ochtend van vrijdag 14 december 2012 op de basisschool van het dorp Sandy Hook in Newtown, in de Amerikaanse staat Connecticut. Adam Peter Lanza, een twintigjarige man, schoot daar 26 personen dood, onder wie 20 kinderen, en daarna zichzelf. Daarvoor had hij zijn moeder al om het leven gebracht, zodat in totaal 28 mensen het leven lieten. Slechts één gewonde overleefde het bloedbad. Maar natuurlijk kan een incident als dit, net zoals wij dat eerder zagen bij James Holmes a.k.a de Batman schutter, niet voorbij gaan zonder dat er een complot theorie de kop opsteekt.
Er zijn 2 versies: de ene versie is van de media en die geeft weer dat een eenzame gek de school binnenging en kinderen begon neer te schieten. Versie 2 is die van de alternatieve media die zeggen dat deze hele gebeurtenis in elkaar is gezet als show om de Amerikanen te ontwapenen. En dat is ook meteen een van de redenen dat de “Batman Shooting” en de “Sandy Hook Shooting” met elkaar gelinkt worden, beide zorgde voor veel ophef en verontrusting, en beide zorgden ook voor veel complottheorieën.
Er zullen altijd voorstanders en tegenstanders zijn van dit soort complot theorieën, maar het kan in elk geval geen kwaad om ze te bestuderen, zolang je maar niet meteen alles aanneemt als de waarheid en zelf logisch blijft nadenken. Dit geld andersom natuurlijk ook voor de mainstream media.
Er zijn inmiddels al tientallen documentaires over dit complot te vinden op Youtube, de meest bekeken versie is toch wel de dertig minuten durende documentaire van Think Outside The TV en heeft inmiddels al bijna vier miljoen views!!

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=Wx9GxXYKx_8
[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]

[divider/]