This Is What Winning Looks Like

This Is What Winning Looks Like” is een verontrustende nieuwe documentaire over de onbekwaamheid, drugsmisbruik, seksueel wangedrag, en de corruptie van de Afghaanse veiligheidstroepen, alsook de verminderde rol van de Amerikaanse mariniers (US Marines) vanwege de terugtrekking van de troepen. De documentaire van Vice toont ons hoe chaotisch en uitzichtloos de situatie is in Sangin, een van de meest gewelddadige steden van Afghanistan.
De in totaal 90 minuten durende documentaire toont ons ook beelden van de gevechten tussen de Afghaanse troepen en de Taliban en zien we de trieste toestand van Afghanistan, een land dat is achterlaten met slecht voorbereide veiligheidstroepen die waarschijnlijk leiden tot een toename van Taliban aanvallen als de westerse troepen weg zijn met als gevolg weer meer burgerslachtoffers.
De documentaire bevat commentaar van producent van de documentaire, Ben Anderson en bevat exclusieve interviews met de Amerikaanse ambassadeur en de Britse vice-ambassadeur in Afghanistan over het vooruitzicht van vrede in de regio.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvhp://www.youtube.com/playlist?list=PL_IlIlrxhtPMcd8Hl45zGnz9L_NNKU-9n
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=u8GcvdtaTa4
[tab:END]

[divider/]