Tim's Vermeer Trailer

De befaamde illusionisten en professionele Amerikaanse ontmaskeraars Penn Jillette en Raymond Teller herenigen zich voor een onderzoek naar de mysterieuze methoden van de Nederlandse Meester Johannes Vermeer, wiens foto-realistische schilderijen dateren van 150 jaar voor de uitvinding van de camera.


[divider /]

[onethird]

Tim's Vermeer Trailer

[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]
[sc name=nieuwsintro inleiding=”De befaamde illusionisten en professionele Amerikaanse ontmaskeraars Penn Jillette en Raymond Teller herenigen zich voor een onderzoek naar de mysterieuze methoden van de Nederlandse Meester Johannes Vermeer, wiens foto-realistische schilderijen dateren van 150 jaar voor de uitvinding van de camera. “]

Samen documenteren ze de obsessie van hun vriend Tim Jenison, een succesvolle uitvinder van grafische computerapparatuur, die een theorie wil bewijzen. Tim’s missie: schilder met je eigen handen een replica van Vermeers ‘De muziekles’ -een schilderij van een vrouw en haar leraar op een klavecimbel- die normaal gesproken in Buckingham Palace hangt, buiten het zicht van publiek.

[/twothirds_last]

[divider /]