Wham Bam Thank You Scam

De Australische Keith Jones is geen dom persoon, maar toch viel hij voor een van de vele (internet) scams. Keith liet het er echter niet bij zitten en reisde af naar Thailand om een bezoek te brengen aan zijn oplichters en filmde zijn hele reis.
Het begon allemaal met een telefoontje over aandelen, 12 maanden later en 110.000 US Dollar lichter begon het langzaamaan toch verdacht te worden en ging Keith op onderzoek uit en al snel kwam de schok dat hij opgelicht was. Ondanks dat hij precies wist wie er achter de scam zaten waren de plaatselijke en internationale autoriteiten niet in staat, of bereid om hem te helpen de oplichters op te pakken. De het advies van de Australische politie was slechts om de oplichters te vragen het geld terug te storten…Nee dat gaat helpen..
Dit is echter nog maar het begin van Keith zijn verhaal want hij besluit het er niet bij te laten zitten, maandenlang doet hij onderzoek naar de oplichters en hij besluit op een dag om maar eens een bezoek te brengen aan zijn oplichters. Tot slot nog een boodschap van Keith zelf: ‘I hope you enjoy my story and at the very least come away with some lessons‘.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=8HbvY1ZDhwg
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=Im7fDVo6RmU
[tab:END]

[divider/]