Animal Tissues

De Homo sapiens, oftewel de mens was waarschijnlijk nooit zo’n succes geworden als ze niet op een gegeven moment gebruik gingen maken van hulpmiddelen. De meeste dieren in de natuur hebben door de evolutie door de jaren heen zo hun eigen technieken en hulpmiddelen ontwikkeld. Een muis gebruikt zijn staart voor stabiliteit, een spin gebruikt een net om prooien te vangen en sommige vogels gebruiken een speciale weeftechniek om hun nest te maken..
In deze documentaire van New Atlantis ontdek je hoe verschillende soorten dieren in staat zijn geweest om zoveel verschillende soorten manieren te ontwikkelen om zich voort te bewegen en te jagen. Ook blijkt uit de documentaire eens te meer hoe veel wij mensen hebben gekopieerd van de dieren op aarde.
New Atlantis is een onafhankelijk productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige documentaires. New Atlantis werd al snel een leider in de documentaire filmproductie binnen de Spaanse audiovisuele industrie en staat vandaag de dag bekend als de Spaanstalige variant van de kwalitatieve BBC documentaires. Meer documentaires van New Atlantis kunt u hier vinden.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=ST06L3u-WOo
[tab:Trailer]
[sc name=geentrailer]

[tab:END]