De prijs van de hemel

Pablo Paulino Rosario is 13 jaar. Zoals veel jongens van die leeftijd droomt hij ervan een groot profvoetballer te worden; bij de allerbesten te horen. En anders dan van de meesten van zijn leeftijdgenoten zou zijn droom wel eens uit kunnen komen.
Zowel Ajax, PSV als Feyenoord willen Pablo aan hun selectie toevoegen. Ook op school moet hij laten zien wat hij kan. Door zijn frequente afwezigheid tijdens de lessen presteert hij onder de maat. Pablo moet zich op allerlei fronten bewijzen.De valkuilen zijn legio. De torenhoge verwachtingen waaraan Pablo moet voldoen, het grote geld dat lonkt, de voetbaljungle, een chaotisch gezinsleven, een wispelturige vader.
In De prijs van de hemel volgt filmmaker Jack Janssen de potentiële topspeler tussen zijn 13de en 14de jaar. Een jaar waarin er veel voor hem op het spel staat. Nog niet eerder werd er in Nederland (voetballand bij uitstek) op zo’n jonge leeftijd een persoonlijk beeld gegeven van een jongen die zijn eerste stappen zet op weg naar het topvoetbal en ook nog eens de potentie heeft om die top te bereiken.
In de gelaagde structuur van de film weerspiegelt tegelijkertijd het veranderde (voetbal)land waarin opgroeiende talenten (en jongeren in het algemeen) moeten kiezen tussen uiteenlopende volwassen belangen.

[divider/]
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]

3 reacties

Reacties zijn gesloten.